Jurister, läkare, arbetsterapeuter m.m. sökes!

Om du känner att du kanske kan tänka dig att ibland skriva tips och råd, delta i diskussioner om problem i nuvarande system, förslag på förändringar etc, så är det bara att registrera sig i vår grupp på Tapatalk. Det finns inga som helst krav på hur mycket du behöver engagera dig i detta då allt sker idéellt när var och en kan, vill och orkar.

Mest intressant hade det varit om människor från olika professioner och bakgrund registrerade sig och deltog med inlägg och diskussioner. Jurister, juriststudenter, läkare, specialistläkare, psykiatriker, psykologer, sjukgymnaster, annan vårdpersonal, försäkringsmedicinska rådgivare såväl på Försäkringskassan som på försäkringsbolag, anställda på Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, m.m..

Frågan är om de som forumet framförallt är till för blir mindre benägna att våga skriva då? Det vill säga sjuka, fattiga och utsatta människor. Som granskas och många gånger ifrågasätts väldigt hårt av en del av dessa yrkeskategorier. Samt risken för konflikter i forumen kan ju också öka. Kanske även risken för att det någon skriver känns igen av någon som är inblandad i ärendet från motpartens sida i en tvist? Våga skriva något som kan användas emot en i en pågående tvist, osv? Försäkringskassans och försäkringsbolagens processförare verkar i alla fall många gånger inte sky några som helst medel för att vinna sina processer. Samtidigt ökar ju också möjligheten att få bra information från många olika parter, samt kanske möjlighet att påverka varandra till ökad insikt om olika problem. Du kan skriva under pseudonym, dvs du kan välja vilket användarnamn du vill. Uppenbara ”troll” kommer dock att stängas av från gruppen.

 

Annonser

• Idéell hjälp avseende Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänsten, försäkringsbolag, sjukvården. • Beskriva och diskutera de problem som finns, förslag på ändrade regler m.m. • Ett strukturerat och sökbart forumsystem där man kan få tips, råd, stöd och hjälp.

%d bloggare gillar detta: